lol Kassekreditten

Kassekreditten

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

21 år

Afdragsperiode

Ubegrænset

Lån op til

15.000,-
Ansøg
En kredit på 10.0000,- giver over en periode på 12 måneder samlede kreditomkostninger på 15.495 kr. inkl. oprettelsesgebyr på 495 kr. Lånets tilbagebetalingsbeløb er 25.495 kr. ÅOP 319,7%. mindre info
 bank norwegian

Bank Norwegian

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

23 år

Afdragsperiode

12 - 180 mdr.

Lån op til

400.000,-
Ansøg
Ved lån på 65.000 kr. over 5 år (60 måneder). Mdl. ydelse fra 1.242 til 1.814 kr. Fast individuel debitorrente fra 4,99% til 24,35%. ÅOP før skat fra 6,30% til 25,86%. Samlede kreditomkostninger fra 10.474 til 44.782 kr. Samlede tilbagebetaling fra 75.474 til 109.782 kr. Løbetid 1-15 år. Maksimal ÅOP ved 5.000 kr 39,72% mindre info
 leasy

Leasy Minilån

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

12 - 36 mdr.

Lån op til

10.000,-
Ansøg
Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 9,90%. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 10.000,-. ÅOP 15,89% - 33,50%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 36 måneder. Maks. effektiv rente 51,50%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 12.450 - 15.121. Samlede kreditomkostninger kr. 2.450 - 5.121. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 800,- Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. mindre info
 vivus

Vivus

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

1 - 30 dage

Lån op til

4.000,-
Ansøg
Samlet kreditbeløb 4.900 kr. over 30 dage, debitorrente (årlig fast) 730,1 %, ÅOP 730,1 %, samlede kreditomkostninger 931 kr., samlede tilbagebetalte beløb 5.831 kr. mindre info
Minifinans

Minifinans

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

21 år

Afdragsperiode

Ubegrænset

Lån op til

20.000,-
Ansøg
Dit lån på 5.000 kr. med 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på 925 kr.. Debitorrente / ÅOP 666.66% (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 5.925 kr. ÅOP 666.66%. mindre info
 gokredit

GO Kredit

stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

25 år

Afdragsperiode

30 dage

Lån op til

6.000,-
Ansøg
Et lån på kr. 3.000 i 30 dage har en etableringsomkostning på kr. 625 , en ÅOP på 906,19 % samt en fast debitorrente på 0%. Det betyder, at ydelsen og den samlede tilbagebetaling efter 30 dage på kr. 3.625. mindre info
 Ferratum

Ferratum

stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

23 år

Afdragsperiode

30 - 45 dage

Lån op til

15.000,-
Ansøg
Standard priseksempel: En Ferratum Kredit på 10000.00 kr. kr. vil have en ÅOP på 241.50% baseret på følgende antagelser: Den månedlige minimumsydelse udgør 1512.61 kr. kr., hvor kreditten vil være tilbagebetalt på 12 måneder. De samlede kreditomkostninger udgør 8151.36 kr. kr., og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være 18151.36 kr. Den variable debitorrente udgør i eksemplet 103,4 %. Via e-mail vil der blive tilsendt en faktura med minimumsydelsen anført, som forfalder 14 dage efter fakturadato. mindre info
 DER

DER Privat Finans

stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

12 - 72 mdr.

Lån op til

50.000,-
Ansøg

Hurtigt lån - LåneGuiden hjælper digHurtigt lån - Penge med det samme - Låneguiden

Står du og mangler penge nu og her, og har du brug for et hurtigt lån? Så er der hjælp at hente. Hos LåneGuiden.eu kan vi hjælpe dig med, at få et overblik over nogle af de mange låneudbydere der er på markedet. Vi ved at det kan være besværligt og tidskrævende for dig, at finde det helt rigtige lån. Der er mange låneudbydere på markedet, som hver især tilbyder et hurtigt lån.

Derfor har vi samlet en liste over de låneudbydere, som vi anser som de største og mest troværdige på markedet. Vi har lavet en liste over troværdige låneudbydere for at sikre, at du informeret om hvor du kan tage et sikkert lån. Denne liste er blevet til en sammenligningsguide, hvor du kan skabe et overblik over de låneudbydere der er på markedet, og hvad de hver især kan tilbyde. Dermed bliver det muligt for dig, at finde ud af hvilke muligheder du har, og hvilket hurtigt lån der er det bedste og mest passende til dig.

 

Find et hurtigt lån nu

På LåneGuiden.eu har vi lavet en overskuelig liste, over de forskellige muligheder du har for at tage et hurtigt lån. Derudover kan du se de lånevilkår som de forskellige låneudbydere har til deres låntagere. Når du har kigget listen af låneudbydere igennem, skal du vælge det lån, som du synes passer bedst til dig og din økonomiske situation. Når du trykker på en låneudbyder bliver du sendt direkte videre til deres ansøgningsformular. Det tager kun få minutter at udfylde ansøgningsformularen og få svar på om låneudbyderen kan tilbyde dig lånet. Bliver du godkendt til lånet, overfører de fleste låneudbydere, i vores sammenligningsguide, beløbet til din konto inden for 1 døgn. Det er en nem og simpel måde, at tage et hurtigt lån på.

 

 

Få et hurtigt lån nemt og sikkert

Det er vigtigt at din sikkerhed er i top, når du skal optage et online lån. Når du skal ansøge om et hurtigt lån hos en af låneudbyderne på LåneGuiden.eu, skal du derfor bruge dit NemID. Dit NemID skal du bruge til at underskrive din ansøgning med. Det gør låneprocessen nemmere og mere sikker for dig. Vi hjælper dig med at træffe det rigtige valg. Derfor har vi valgt låneudbyderne i vores sammenligningsguide med stort omhu, så du tager så godt og sikkert et lån som overhovedet muligt.

 

 

Hurtigt lån til det du står og mangler

Når du tager et hurtigt lån online skal du ikke bekymre dig om, at vente i lang tid på at få svar på din ansøgning. Du får svar på om låneudbyderen godkender din ansøgning inden for få minutter. Du skal heller ikke vente længe på, at pengene går ind på din konto. Så snart dit lån er godkendt sendes informationerne videre i systemet. Hos de fleste låneudbydere modtager du beløbet på din konto inden for 1 døgn. Så kan du hurtigt få penge på kontoen, til det du står og mangler lige nu og her.

 

 

Hurtigt lån – fordele

Der er flere fordele ved at bruge LåneGuidens sammenligningsguide, når du skal optage et hurtigt lån. Når du bruger vores sammenligningsguide, sparer du både tid og besvær på at finde det helt rigtigt lån. Det kan være at du står og mangler penge nu og her. Fordelen ved at tage et hurtigt lån er, at du kan få pengene meget hurtigere, end hvis du skal låne pengene i banken.

Derudover skal du ikke forklare hvad du skal bruge pengene til, når du tager et hurtigt lån online. Låner du penge i banken, skal de have en forklaring på, hvad der ligger til grund for lånet. Tage du et online lån, kan du bruge pengene som du ønsker, uden at skulle stå til regnskab over for nogle. Låneudbyderne kræver ikke at du stiller økonomisk sikkerhed for lånet, som du skal hvis du låner pengene i banken. Det er en fordel, da det giver dig en større frihed når du skal optage et lån. Det betyder også, at der er større sandsynlighed for, at du kan tage et online lån, i forhold til hvis du vil låne pengene i banken.

 

 

Find et hurtigt lån med vores sammenligningsguide

Står du og leder efter et hurtigt lån? Og ikke kan overskue at bruge lang tid i søgen efter lånet, så er LåneGuiden det helt rigtige værktøj at bruge. Bruger du vores sammenligningsguide over låneudbydere, kan du hurtigt få et overblik over hvilke låneudbydere der er på markedet. Når du skal finde det bedste og mest passende lån til dig, kan du hurtigt finde frem til hvad de forskellige låneudbydere kan tilbyde dig og situation.

 

Hurtigt lån - lånevilkår

Låneudbyderne i vores sammenligningsguide tilbyder alle et hurtigt lån, men har forskellige vilkår på lånene. Vi har samlet de vigtigste informationer på én side, så du slipper for at klikke rundt på flere hjemmesider, for at sammenligne låneudbyderne.

På vores liste over låneudbydere har vi noteret de vilkår, som de forskellige låneudbydere har. Disse vilkår er opdelt efter renten på lånene, aldersgrænse, afdragsperiode og lånebeløb. På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvilke vilkår de forskellige låneudbydere har.

 

 

Hvad er renten på et hurtigt lån?

Det er aldrig gratis at låne penge. Når du låner penge i banken eller hos andre låneudbydere, er der altid renter på det lån du optager. Renterne på det lån du tager, er de penge som banken eller låneudbyderen får for at låne dig penge. Der er ikke nogen universel rente på alle lån på markedet. Derfor bestemmer de enkelte låneudbydere selv, hvad de vil fastsætte deres rente til.

I vores sammenligningsguide kan du få et overblik over hvilken rente de forskellige låneudbydere tilbyder. De fleste låneudbydere bruger betegnelsen ÅOP, som står for hvor høj den årlige omkostning er for dig, når du optager et lån. Ud fra det tal kan du finde ud af, hvad det vil koste dig om året at låne et bestemt beløb. Er du i en situation hvor du står og skal låne penge? Vi opfordrer dig til at lægge et budget inden du optager lånet. Lægger du et budget, kan du få et større overblik over din økonomi. Du slipper også for at tage et større lån, end du i realiteten har brug for eller har mulighed for at betale tilbage.