lol Kassekreditten

Kassekreditten

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

21 år

Afdragsperiode

Ubegrænset

Lån op til

15.000,-
Ansøg
En kredit på 10.0000,- giver over en periode på 12 måneder samlede kreditomkostninger på 15.495 kr. inkl. oprettelsesgebyr på 495 kr. Lånets tilbagebetalingsbeløb er 25.495 kr. ÅOP 319,7%. mindre info
 bank norwegian

Bank Norwegian

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

23 år

Afdragsperiode

12 - 180 mdr.

Lån op til

400.000,-
Ansøg
Ved lån på 65.000 kr. over 5 år (60 måneder). Mdl. ydelse fra 1.242 til 1.814 kr. Fast individuel debitorrente fra 4,99% til 24,35%. ÅOP før skat fra 6,30% til 25,86%. Samlede kreditomkostninger fra 10.474 til 44.782 kr. Samlede tilbagebetaling fra 75.474 til 109.782 kr. Løbetid 1-15 år. Maksimal ÅOP ved 5.000 kr 39,72% mindre info
 leasy

Leasy Minilån

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

12 - 36 mdr.

Lån op til

10.000,-
Ansøg
Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 9,90%. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 10.000,-. ÅOP 15,89% - 33,50%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 36 måneder. Maks. effektiv rente 51,50%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 12.450 - 15.121. Samlede kreditomkostninger kr. 2.450 - 5.121. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 800,- Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. mindre info
 vivus

Vivus

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

1 - 30 dage

Lån op til

4.000,-
Ansøg
Samlet kreditbeløb 4.900 kr. over 30 dage, debitorrente (årlig fast) 730,1 %, ÅOP 730,1 %, samlede kreditomkostninger 931 kr., samlede tilbagebetalte beløb 5.831 kr. mindre info
Minifinans

Minifinans

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

21 år

Afdragsperiode

Ubegrænset

Lån op til

20.000,-
Ansøg
Dit lån på 5.000 kr. med 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på 925 kr.. Debitorrente / ÅOP 666.66% (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 5.925 kr. ÅOP 666.66%. mindre info
 gokredit

GO Kredit

stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

25 år

Afdragsperiode

30 dage

Lån op til

6.000,-
Ansøg
Et lån på kr. 3.000 i 30 dage har en etableringsomkostning på kr. 625 , en ÅOP på 906,19 % samt en fast debitorrente på 0%. Det betyder, at ydelsen og den samlede tilbagebetaling efter 30 dage på kr. 3.625. mindre info
 Ferratum

Ferratum

stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

23 år

Afdragsperiode

30 - 45 dage

Lån op til

15.000,-
Ansøg
Standard priseksempel: En Ferratum Kredit på 10000.00 kr. kr. vil have en ÅOP på 241.50% baseret på følgende antagelser: Den månedlige minimumsydelse udgør 1512.61 kr. kr., hvor kreditten vil være tilbagebetalt på 12 måneder. De samlede kreditomkostninger udgør 8151.36 kr. kr., og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være 18151.36 kr. Den variable debitorrente udgør i eksemplet 103,4 %. Via e-mail vil der blive tilsendt en faktura med minimumsydelsen anført, som forfalder 14 dage efter fakturadato. mindre info
 DER

DER Privat Finans

stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

12 - 72 mdr.

Lån op til

50.000,-
Ansøg

Find den bedste kassekredit hos LåneGuiden

Kassekredit - Låneguiden hjælper digStår du og leder efter den bedste og mest passende kassekredit, så står LåneGuiden.eu klar til at rådgive dig. Vi kan rådgive dig, hvis du står og skal låne penge, men hverken ved hvor du skal starte eller slutte. Vi ved, at der er mange låneudbydere på markedet som tilbyder en kassekredit. Af samme grund kan det være en lang og besværlig proces, at finde frem til det helt rigtige lån. Så besværlig, at du rent faktisk er ved at give op undervejs.

Hos LåneGuiden.eu vil vi gerne hjælpe dig til, at tage det helt rigtige valg når det kommer til, at optage et lån. Derfor har vi samlet en liste over de bedste og mest troværdige låneudbydere på markedet, så du kan få et bedre overblik over dem. På den måde er du bedre klædt på, når du skal optage et lån.

Find den mest passende kassekredit – vi hjælper dig

Når du skal tage en kassekredit, kan du have specifikke krav og behov som er vigtige at tage højde for. I vores sammenligningsguide har vi samlet de vigtigste informationer til dig. På den måde kan du hurtigt finde frem til den låneudbyder, som passer bedst til dig og dine krav og behov.

I sammenligningsguiden kan du finde informationer om alderskrav, afdragsperiode, beløbsgrænse og renter. Bruger du LåneGuiden.eu som værktøj, når du skal finde et lån, er du sikret en nem, hurtig og overskuelig søgning. Du slipper altså for, at skulle bruge flere timer på at finde den kassekredit, som du synes passer bedst til dig.

 

 

Sådan får du den bedste kassekredit

Når du har kigget vores sammenligningsguide igennem, og har fundet den kassekredit som du synes passer bedst til dig, bliver du videresendt til låneudbyderens side. Her kan du finde flere informationer om låneudbyderen og ansøge om et lån.

På låneudbyderens side skal du udfylde en kort ansøgningsformular. Når du har udfyldt ansøgningsformularen, skal du bruge dit NemID til at underskrive formularen med. Det tager kun 1 minut at søge om en lånet. Inden for få minutter får du svar på din ansøgning. Godkender låneudbyderen din ansøgning udbetaler de fleste låneudbydere lånet til din konto inden for 1 døgn.

 

 

Brug kassekreditten som du vil

Når du tager et lån hos én af låneudbyderne på LåneGuiden.eu, skal du ikke give en forklaring på, hvad du vil bruge lånet til. Hvis du vil låne penge i banken, skal du forklare hvad der ligger til grund for lånet. Låner du penge hos én af låneudbyderne i vores sammenligningsguide, skal du ikke stå til ansvar over for nogen. På den måde har du langt større handlefrihed, og kan bruge pengene på lige det du står og mangler.

 

 

Indfri dine drømme med en kassekredit

Der kan være mange grunde til, at du tager et lån. Lige gyldigt hvad grunden er, er det rart at have et økonomisk råderum i hverdagen. Når du tager en kassekredit, har du mulighed for at indfri dine drømme. Måske drømmer du om at rejse sydpå med dine nærmeste venner eller familien, at købe en ny og lækker cykel eller at ommøblere din lejlighed. Listen kan være lang, og vi ved hvor rart det kan være at have et økonomisk råderum.

Selv de små ting i hverdagen, kan gøre en stor forskel for dig, og kan give dig lidt ekstra energi i hverdagen. Derfor rådgiver LåneGuiden.eu dig, når du skal tage en kassekredit. Vi gør det muligt for dig, at indfri dine drømme. Hvad end dine drømme er store eller små, ønsker vi at du skal realisere dem.

 

 

Få en kassekredit nu og her

Låneudbyderne i vores sammenligningsguide har alle en nem og hurtigt låneproces. Når du har udfyldt ansøgningsformularen på låneudbyderens side, tager det kun få minutter at få svar på ansøgningen.

Når ansøgningen er godkendt, overfører de fleste låneudbydere pengene til din konto, så der kun går 1 døgn før de bliver tilgængelige. Det bliver ikke lettere at låne penge end hos LåneGuiden.eu, til det du står og mangler lige nu og her.

 

Fordele ved en kassekredit

Der er flere fordele ved at tage en kassekredit. Når du tager et lån hos én af låneudbyderne på LåneGuiden.eu, får du svar på din ansøgning med det samme. Det er en fordel, da du derved slipper for at vente lang tid på, at din ansøgning bliver behandlet.

Når din ansøgning er godkendt, er ventetiden fra den er godkendt til du får pengene udbetalt på din konto minimeret. Du skal kun vente 1 døgn på, at pengene bliver tilgængelige på din konto.

 

Kassekredit hos LåneGuiden vs. hos banken

Skal du låne penge i banken, skal du stille en økonomisk sikkerhed for lånet. Dermed er der mindre sandsynlighed for, at du får godkendt det lån som du har søgt om. Det er langt fra alle kassekreditter, som banken godkender og accepterer. Tager du en kassekredit hos én af LåneGuidens låneudbyderne, skal du ikke stille økonomisk sikkerhed for lånet. Det er en fordel for dig, da det giver dig bedre mulighed for, at låne penge til det du står og mangler.

Når du tager et lån hos én af låneudbyderne hos LåneGuiden.eu, skal du heller ikke forklare hvad pengene skal bruges til. Låner du penge hos banken, kræver de en forklaring på, hvad lånet skal gå til. Det kan derfor være langt sværere at få en kassekredit hos banken, da de stiller større krav til dig som kunde.

 

 

Hvad er renten på en kassekredit?

Det kan desværre ikke lade sig gøre, at få en kassekredit uden at skulle betale renter. Alle pengeinstitutter og låneudbydere har fastsat en rente på deres lån. Der er mange låneudbydere på markedet, men der er ikke nogen universel rente på lån. Det betyder, at det er op til de enkelte pengeinstitutter og låneudbydere, hvor høj eller lav deres rente skal være.

 

 

Lånevilkår på en kassekredit

De forskellige låneudbydere har fastsat deres egne lånevilkår. Disse informationer har vi samlet i sammenligningsguiden, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke vilkår, de forskellige låneudbyder tilbyder. Lånevilkårene er opdelt efter alderskrav, afdragsperiode, beløbsgrænse og renter.

Du skal være opmærksom på, at låneudbyderne ikke har de samme lånevilkår. Det er derfor vigtigt at du tager højde for lånevilkårene, da de kan have indvirkning på det lån, som du har tænkt dig at tage.