lol Kassekreditten

Kassekreditten

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

21 år

Afdragsperiode

Ubegrænset

Lån op til

15.000,-
Ansøg
En kredit på 10.0000,- giver over en periode på 12 måneder samlede kreditomkostninger på 15.495 kr. inkl. oprettelsesgebyr på 495 kr. Lånets tilbagebetalingsbeløb er 25.495 kr. ÅOP 319,7%. mindre info
 bank norwegian

Bank Norwegian

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

23 år

Afdragsperiode

12 - 180 mdr.

Lån op til

400.000,-
Ansøg
Ved lån på 65.000 kr. over 5 år (60 måneder). Mdl. ydelse fra 1.242 til 1.814 kr. Fast individuel debitorrente fra 4,99% til 24,35%. ÅOP før skat fra 6,30% til 25,86%. Samlede kreditomkostninger fra 10.474 til 44.782 kr. Samlede tilbagebetaling fra 75.474 til 109.782 kr. Løbetid 1-15 år. Maksimal ÅOP ved 5.000 kr 39,72% mindre info
 leasy

Leasy Minilån

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

12 - 36 mdr.

Lån op til

10.000,-
Ansøg
Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 9,90%. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 10.000,-. ÅOP 15,89% - 33,50%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 36 måneder. Maks. effektiv rente 51,50%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 12.450 - 15.121. Samlede kreditomkostninger kr. 2.450 - 5.121. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 800,- Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. mindre info
 vivus

Vivus

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

1 - 30 dage

Lån op til

4.000,-
Ansøg
Samlet kreditbeløb 4.900 kr. over 30 dage, debitorrente (årlig fast) 730,1 %, ÅOP 730,1 %, samlede kreditomkostninger 931 kr., samlede tilbagebetalte beløb 5.831 kr. mindre info
Minifinans

Minifinans

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

21 år

Afdragsperiode

Ubegrænset

Lån op til

20.000,-
Ansøg
Dit lån på 5.000 kr. med 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på 925 kr.. Debitorrente / ÅOP 666.66% (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 5.925 kr. ÅOP 666.66%. mindre info
 gokredit

GO Kredit

stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

25 år

Afdragsperiode

30 dage

Lån op til

6.000,-
Ansøg
Et lån på kr. 3.000 i 30 dage har en etableringsomkostning på kr. 625 , en ÅOP på 906,19 % samt en fast debitorrente på 0%. Det betyder, at ydelsen og den samlede tilbagebetaling efter 30 dage på kr. 3.625. mindre info
 Ferratum

Ferratum

stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

23 år

Afdragsperiode

30 - 45 dage

Lån op til

15.000,-
Ansøg
Standard priseksempel: En Ferratum Kredit på 10000.00 kr. kr. vil have en ÅOP på 241.50% baseret på følgende antagelser: Den månedlige minimumsydelse udgør 1512.61 kr. kr., hvor kreditten vil være tilbagebetalt på 12 måneder. De samlede kreditomkostninger udgør 8151.36 kr. kr., og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være 18151.36 kr. Den variable debitorrente udgør i eksemplet 103,4 %. Via e-mail vil der blive tilsendt en faktura med minimumsydelsen anført, som forfalder 14 dage efter fakturadato. mindre info
 DER

DER Privat Finans

stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

12 - 72 mdr.

Lån op til

50.000,-
Ansøg

Find et kviklån på LåneGuiden.euKviklån - Lånequiden hjælper dig

Står du og mangler penge nu og her, så er du kommet til det rigtige sted. Hos LåneGuiden.eu kan vi rådgive dig, så du kan tage det kviklån der passer dig bedst. Vi ved, at dét at finde og tage et lån, kan være en lang og besværlig proces.

Der er mange låneudbydere på markedet. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvilket lån der passer bedst til dig og dine behov. Derfor har vi samlet en liste over nogle af de største og mest troværdige låneudbydere på markedet. Udover at vi derved kan sørge for at du tager et sikkert lån, kan du også få et større overblik over hvad dine muligheder er. Vores sammenligningsguide er et godt værktøj til dig, som har mistet overblikket, og som står og mangler penge nu og her. LåneGuiden.eu har gjort det overskueligt for dig, der ønsker at tage et online lån, men ikke ved hvor du skal starte eller slutte.

 

Find det rigtige kviklån

Der er mange låneudbydere på markedet der tilbyder kviklån. Så det kan være svært at finde ud af, hvad der er det helt rigtige lån. Derfor kan du med fordel se vores liste af låneudbydere igennem, og finde den låneudbyder som du synes er mest interessant for dig og din situation. Hos LåneGuiden kan du blandt andet finde låneudbyderne KasseKreditten, Minifinans, Vivus, Ferratum, og DER Privat Finans. I oversigten over låneudbydere står der informationer om de vilkår, som de enkelte låneudbydere har til deres låntagere. Disse vilkår er de forskellige låneudbyderes krav til alder, afdragsperiode og størrelse på de lån de udbyder.

Når du har udvalgt en låneudbyder, bliver du videresendt til lånudbyderens side, hvor du skal udfylde en kort ansøgningsformular. Det tager kun få minutter at udfylde ansøgningsformularen og få svar på kviklånet. Når låneudbyderen har godkendt dit lån, vil låneudbyderen udbetale beløbet til din konto. De fleste låneudbydere udbetaler beløbet. Så de står til rådighed på din konto inden for 1 døgn. Det er en hurtig låneproces, som er skræddersyet til låntagere der står og mangler penge nu og her. Det bliver ikke nemmere og hurtigere, at finde og tage det helt rigtige kviklån.

 

Få et kviklån nemt og hurtigt

Hos LåneGuiden kan du sammenligne låneudbyderne og deres vilkår på en nem, hurtig og overskuelig måde. Du står måske og mangler et kviklån til uforudsete udgifter. Det kan være møbler til en ny lejlighed, en drømmeferie eller noget helt tredje. Det tager kun få minutter og klik at ansøge om et kviklån. Hvis din ansøgning bliver godkendt, vil du få udbetalt pengene på din konto inden for 1 døgn. Det bliver ikke lettere at låne penge. Find lige præcis den låneudbyder, som kan efterkomme de kriterier som du har.

 

Kviklån når det passer dig

Der kan være mange grunde til, at du ansøger om et kviklån. Du står måske i en svær økonomisk situation, og har brug for et økonomiske råderum. Ligegyldigt hvad grunden er, er det vigtigt for os at gøre processen så let som mulig for dig. Derfor har vi samlet en liste af låneudbydere, som vi kan stå inde for, når du skal tage et lån. Du kan ansøge om et kviklån hos alle låneudbyderne når det passer dig. Så skal du derudover heller ikke vente lang tid på, at der skal falde afgørelse på om du kan låne pengene eller ej. Du får nemlig svar på din ansøgning med det samme. Vi har samlet alt hvad der er værd at vide på én side. Det er altså gjort så nemt og simpelt som muligt. Så du slipper for at spilde tiden på at klikke rundt på forskellige låneudbyderes hjemmesider.

 

Kviklån online

For os er det vigtige at guide folk i den rigtige retning. Så de træffer de rigtige beslutninger, når det kommer til et online kviklån. Der er mange låneudbydere om buddet, og af den grund kan det være svært at overskue hvor man skal starte og slutte. Da der er mange låneudbydere på markedet, der tilbyder online kviklån, kan det være svært at finde hoved og hale i det hele. Låner du penge online, har du mulighed for at sammenligne de forskellige låneudbydere. Her kan det være en fordel at bruge vores online låneguide. Det sikrer dig et nem og hurtigt overblik over hvad de forskellige låneudbydere kan tilbyde dig.

 

Fordele ved kviklån

Der er flere fordele ved at tage et kviklån. Som navnet lyder, er det en hurtig måde at låne penge på. Tager du et online lån, slipper du for at skulle igennem en lang og besværlig låneproces i banken. Hvis du skal låne penge i banken, skal du også stille økonomisk sikkerhed for lånet, og forklare hvad pengene skal bruges på. Det er en længere låneproces, som også kræver, at du skal til et møde i banken.

Låner du penge hos en online låneudbyder igennem LåneGuiden.eu, slipper du for at skulle stille økonomisk sikkerhed, eller give en forklaring på hvad pengene skal bruges til. Disse låneudbydere blander sig altså ikke i din økonomiske situation, og hvad grunden er til at du tager lånet. Det er helt op til dig! Fordelen ved et kviklån er også, at du låner pengene i en kort periode. På den måde sparer du penge på, at skulle betale renter af lånet i en længere periode.

 

Renter på kviklån

Det er aldrig gratis at låne penge, hvad end du låner penge i en bank eller online via pengeinstitutter. Derfor har de forskellige banker og låneudbydere sat en rente på deres lån. Det er forskelligt hvad de enkelte låneudbydere har af renter. Fælles for dem alle er, at de har fastsat nogle omkostninger, som du som låntager skal betale for at have taget lånet. Disse omkostninger vil blive fordelt over den periode, som du har valgt at afdrage på lånet i.

Vi opfordrer låntagere til at tage et kviklån frem for andre lån, da omkostningerne til renter på disse lån er mindre, fordi perioden for tilbagebetalingen er kortere. Tager du et kviklån, kan du hurtigere få betalt de penge tilbage, som du har lånt. Derudover kan du med fordel også lægge et budget, så du får et større overblik over din økonomiske situation. På den måde låner du ikke mere end du i princippet har behov for, samtidig med at der er større sandsynlighed for, at du kan betale beløbet tilbage.