lol Kassekreditten

Kassekreditten

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

21 år

Afdragsperiode

Ubegrænset

Lån op til

15.000,-
Ansøg
En kredit på 10.0000,- giver over en periode på 12 måneder samlede kreditomkostninger på 15.495 kr. inkl. oprettelsesgebyr på 495 kr. Lånets tilbagebetalingsbeløb er 25.495 kr. ÅOP 319,7%. mindre info
 bank norwegian

Bank Norwegian

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

23 år

Afdragsperiode

12 - 180 mdr.

Lån op til

400.000,-
Ansøg
Ved lån på 65.000 kr. over 5 år (60 måneder). Mdl. ydelse fra 1.242 til 1.814 kr. Fast individuel debitorrente fra 4,99% til 24,35%. ÅOP før skat fra 6,30% til 25,86%. Samlede kreditomkostninger fra 10.474 til 44.782 kr. Samlede tilbagebetaling fra 75.474 til 109.782 kr. Løbetid 1-15 år. Maksimal ÅOP ved 5.000 kr 39,72% mindre info
 leasy

Leasy Minilån

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

12 - 36 mdr.

Lån op til

10.000,-
Ansøg
Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 9,90%. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 10.000,-. ÅOP 15,89% - 33,50%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 36 måneder. Maks. effektiv rente 51,50%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 12.450 - 15.121. Samlede kreditomkostninger kr. 2.450 - 5.121. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 800,- Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. mindre info
 vivus

Vivus

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

1 - 30 dage

Lån op til

4.000,-
Ansøg
Samlet kreditbeløb 4.900 kr. over 30 dage, debitorrente (årlig fast) 730,1 %, ÅOP 730,1 %, samlede kreditomkostninger 931 kr., samlede tilbagebetalte beløb 5.831 kr. mindre info
Minifinans

Minifinans

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

21 år

Afdragsperiode

Ubegrænset

Lån op til

20.000,-
Ansøg
Dit lån på 5.000 kr. med 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på 925 kr.. Debitorrente / ÅOP 666.66% (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 5.925 kr. ÅOP 666.66%. mindre info
 gokredit

GO Kredit

stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

25 år

Afdragsperiode

30 dage

Lån op til

6.000,-
Ansøg
Et lån på kr. 3.000 i 30 dage har en etableringsomkostning på kr. 625 , en ÅOP på 906,19 % samt en fast debitorrente på 0%. Det betyder, at ydelsen og den samlede tilbagebetaling efter 30 dage på kr. 3.625. mindre info
 Ferratum

Ferratum

stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

23 år

Afdragsperiode

30 - 45 dage

Lån op til

15.000,-
Ansøg
Standard priseksempel: En Ferratum Kredit på 10000.00 kr. kr. vil have en ÅOP på 241.50% baseret på følgende antagelser: Den månedlige minimumsydelse udgør 1512.61 kr. kr., hvor kreditten vil være tilbagebetalt på 12 måneder. De samlede kreditomkostninger udgør 8151.36 kr. kr., og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være 18151.36 kr. Den variable debitorrente udgør i eksemplet 103,4 %. Via e-mail vil der blive tilsendt en faktura med minimumsydelsen anført, som forfalder 14 dage efter fakturadato. mindre info
 DER

DER Privat Finans

stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

12 - 72 mdr.

Lån op til

50.000,-
Ansøg

Lån penge - Låneguiden hjælper digLån penge med det samme - Låneguiden

Der er mange låneudbydere på markedet, og det kan være en ren jungle at finde frem til det helt rigtige lån. LåneGuiden hjælper dig med, at få et overblik over de mange forskellige online lån og låneudbydere der er på markedet. Vi har samlet en lang række låneudbydere, så vi kan finde det bedste og mest passende lån til dig og dine behov.

Vi har i vores katalog samlet de største og mest troværdige låneudbydere, for at sørge for din sikkerhed. Dette har vi gjort så brugervenligt som muligt, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvilke muligheder du har for at optage et lån online. Vores katalog af lån og låneudbydere gør det muligt for dig, at kunne sammenligne de forskellige låneudbydere og deres lånevilkår. Vi har skabt en overskuelig platform til dig, så du kan se hvad du har af forskellige muligheder, når det kommer til at optage et online kviklån. Så lån penge allerede i dag.

 

Lån penge online

Vi ved, at dét at skulle tage et lån, kan være en lang og opgivende proces. Der er mange låneudbydere på markedet, som alle tilbyder online lån. Derfor ved vi også, at mange vil opgive efter kort tid, fordi det kan være uoverskueligt. Det har vi gjort noget ved. Hos LåneGuiden.eu har vi lavet en liste af låneudbydere, som gør det lettere for dig, at få et overblik over de mange låneudbydere der er på markedet. Lån penge ved at bruge vores online guide, så du kan låne penge på en nem og hurtig måde.

Vi sparer dig for både spildtid og forvirring, når du skal finde et online lån. Lån penge på en nem og hurtig måde og brug os som redskab, når du skal finde det helt rigtige online kviklån. Vi vil gerne hjælpe dig til at træffe de rigtige valg, når det kommer til at optage et online lån. Dette valg skal være velovervejet, og af den grund har vi samlet en række sikre låneudbydere til dig, så du kan skabe dig et godt overblik over markedet. På den måde kan du finde den låneudbyder, som passer perfekt til dét lån som du står og mangler.

 

Lån penge – find dit lån nu

Lån penge i dag til lige hvad du har brug for, så dine hverdagsdrømme kan gå i opfyldelse. Når du bruger LåneGuiden.eu, giver vi dig først en overskuelig liste over de forskellige kviklån som du kan tage, og de lånevilkår som de forskellige låneudbydere har. Herefter skal du vælge den låneudbyder, som du synes virker ideel til dig og den situation du står i.

I oversigten kan du blandt andet se vores låneudbydere KasseKreditten, Leasy Minilån, Vivus, Minifinans, Zaplo og Go Kredit. Når du har valgt en låneudbyder, skal du udfylde et kort ansøgningsskema. Det tager kun få minutter at ansøge om et lån. Når låneudbyderen har godkendt dit lån, vil de fleste låneudbydere udbetale beløbet, så du modtager pengene på din konto inden for et døgn. Lån penge på en nem og hurtig måde, ved at bruge LåneGuiden.eu. Som du kan se, tager det ikke lang tid at søge om et lån online.

 

 

Lån penge online – forskellige vilkår

Lån penge på en nem og overskuelig måde, ved at bruge LåneGuiden.eu. Vi gør det lettere for dig at sammenligne de forskellige lån, så du kan finde det lån der passer dig og din situation bedst. Vores låneudbydere tilbyder online lån, men har alle forskellige vilkår og regelsæt til sine låntagere.

Vilkårene for at taget et lån hos de forskellige låneudbydere, har vi gjort tilgængelig for dig i et brugervenligt skema. På den måde kan du hurtigt og nemt finde de vigtigste informationer omkring de forskellige låneudbydere. Alle låneudbydernes lånevilkår er opdelt efter en aldersgrænse for deres låntagere, hvor lang afdragsperioden er for lånet og hvor stort et beløb de tilbyder.

 

Lån penge online – fordele

Der er mange fordele ved at låne penge online. Låner du penge online, forgår låneprocessen ofte hurtigere, end hvis du ansøger om et lån i banken. Lån penge online og slip for at skulle låne dem i banken, hvor de har en længere og mere besværlig låneproces. De fleste banker kræver, at du skal stille økonomisk sikkerhed for lånet, samtidig med at de skal vide, hvad du skal bruge pengene til. Når du låner penge online, er det vigtigste at du betaler dine afdrag rettidigt, og overholder den låneaftale du har.

Resten blander låneudbyderne sig ikke i. Når du låner penge online, er det let for dig at få penge til det du står og mangler nu og her. Du slipper derfor for, at skulle vente længe på at modtage lånebeløbet på din konto. Låner du penge online, vil du modtage lånebeløbet på din konto inden for en kort periode. På den måde kan du hurtigt få penge på din konto, til det du står og mangler nu og her. Når du skal underskrive de fleste låneaftaler, skal du bruge dit NemID til at underskrive låneaftalen med. Det er en nem, hurtig og sikker måde at låne penge på.

 

Lån penge – renter

Når du låner penge online, og i banken for den sags skyld, vil der altid være renter på lånet. Der er ikke nogle der låner penge gratis, hvad end det er i banken eller via andre pengeinstitutioner. De fleste bruger betegnelsen ÅOP, som definerer for hvor høj den årlige omkostning er for lånet, målt i procent. De forskellige låntagere har lavet lånebetingelser og vilkår. Her står, hvilken rente deres låntagere skal betale for deres kviklån. Dette tal vil give dig en idé om, hvad det vil koste dig om året at låne et bestemt beløb.

Almindelige kviklån er lavet til låntagere, der skal betale lånebeløbet tilbage inden for en kort periode. Tager du et kviklån, kan du hurtigere få betalt dit lån tilbage. Undgå at skulle betale renter af dit lån i en længere periode. Det er en fordel at afdrage lånet over en kortere periode, da du derved sparer penge. Omkostningerne til renter bliver lavere, når perioden for betalingen er kortere. Det kan være en fordel for dig at lægge et budget, så du kan få et overblik over hvilket beløb, du har mulighed for at afdrage med månedligt.