lol Kassekreditten

Kassekreditten

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

21 år

Afdragsperiode

Ubegrænset

Lån op til

15.000,-
Ansøg
En kredit på 10.0000,- giver over en periode på 12 måneder samlede kreditomkostninger på 15.495 kr. inkl. oprettelsesgebyr på 495 kr. Lånets tilbagebetalingsbeløb er 25.495 kr. ÅOP 319,7%. mindre info
 bank norwegian

Bank Norwegian

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

23 år

Afdragsperiode

12 - 180 mdr.

Lån op til

400.000,-
Ansøg
Ved lån på 65.000 kr. over 5 år (60 måneder). Mdl. ydelse fra 1.242 til 1.814 kr. Fast individuel debitorrente fra 4,99% til 24,35%. ÅOP før skat fra 6,30% til 25,86%. Samlede kreditomkostninger fra 10.474 til 44.782 kr. Samlede tilbagebetaling fra 75.474 til 109.782 kr. Løbetid 1-15 år. Maksimal ÅOP ved 5.000 kr 39,72% mindre info
 leasy

Leasy Minilån

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

12 - 36 mdr.

Lån op til

10.000,-
Ansøg
Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 9,90%. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 10.000,-. ÅOP 15,89% - 33,50%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 36 måneder. Maks. effektiv rente 51,50%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 12.450 - 15.121. Samlede kreditomkostninger kr. 2.450 - 5.121. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 800,- Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. mindre info
 vivus

Vivus

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

1 - 30 dage

Lån op til

4.000,-
Ansøg
Samlet kreditbeløb 4.900 kr. over 30 dage, debitorrente (årlig fast) 730,1 %, ÅOP 730,1 %, samlede kreditomkostninger 931 kr., samlede tilbagebetalte beløb 5.831 kr. mindre info
Minifinans

Minifinans

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

21 år

Afdragsperiode

Ubegrænset

Lån op til

20.000,-
Ansøg
Dit lån på 5.000 kr. med 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på 925 kr.. Debitorrente / ÅOP 666.66% (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 5.925 kr. ÅOP 666.66%. mindre info
 gokredit

GO Kredit

stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

25 år

Afdragsperiode

30 dage

Lån op til

6.000,-
Ansøg
Et lån på kr. 3.000 i 30 dage har en etableringsomkostning på kr. 625 , en ÅOP på 906,19 % samt en fast debitorrente på 0%. Det betyder, at ydelsen og den samlede tilbagebetaling efter 30 dage på kr. 3.625. mindre info
 Ferratum

Ferratum

stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

23 år

Afdragsperiode

30 - 45 dage

Lån op til

15.000,-
Ansøg
Standard priseksempel: En Ferratum Kredit på 10000.00 kr. kr. vil have en ÅOP på 241.50% baseret på følgende antagelser: Den månedlige minimumsydelse udgør 1512.61 kr. kr., hvor kreditten vil være tilbagebetalt på 12 måneder. De samlede kreditomkostninger udgør 8151.36 kr. kr., og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være 18151.36 kr. Den variable debitorrente udgør i eksemplet 103,4 %. Via e-mail vil der blive tilsendt en faktura med minimumsydelsen anført, som forfalder 14 dage efter fakturadato. mindre info
 DER

DER Privat Finans

stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

12 - 72 mdr.

Lån op til

50.000,-
Ansøg

Find et Online lån på Låneguiden

Online lån hos Låneguiden

Er du på udkig efter det helt rigtige online lån, så står Låneguiden klar til at hjælpe dig. Låneguiden kan rådgive dig, hvis du står og mangler penge her og nu. Ved du ikke hvor du skal starte eller slutte? Der er mange låneudbydere på markedet som tilbyder online lån. Af samme grund kan det også være svært, at finde den helt rigtige låneudbyder.

Derfor har vi samlet en liste af låneudbydere, som alle tilbyder online lån. Disse låneudbydere er iblandt de største og mest troværdige låneudbydere på markedet. Listen kan ses som en sammenligningsguide, som vi har lavet til dig. Så kan du skabe et bedre og bredere overblik over de låneudbydere der er på markedet. På den måde kan du finde det online lån, som passer bedst til dig og dine behov. Alt sammen er til for at overskueliggøre låneprocessen for dig, og sørge for at du ikke spilder din tid i søgen efter et lån.

 

Find det rigtige online lån

Det kan være svært at finde frem til det bedste og mest passende online lån til dig og din økonomiske situation. Med Låneguidens liste over låneudbydere, kan du hurtigt danne dig et overblik over hvad de forskellige låneudbydere kan tilbyde dig. Du kan blandt andet finde låneudbyderne KasseKreditten, Minifinans, DER Privat Finans, Vivus og Ferratum i vores låneguide.

Med sammenligningsguiden slipper du for, at skulle sidde flere timer og søge på forskellige låneudbydere og sammenligne dem. Derfor har vi gjort det let for dig, og lavet en liste over låneudbyderne og deres lånevilkår. Så kan du skelne de forskellige låneudbydere fra hinanden. Lånevilkårene er opdelt efter aldersgrænse for låntagere, hvor længe afdragsordningen vil finde sted, og hvor stort et beløb de forskellige låneudbydere kan tilbyde sine låntagere.

Det er en simpel og hurtig måde at få et overblik over hvilket online lån der er på markedet. Samtidig kan vi garantere, at du hurtigt, nemt og sikkert kan låne penge online. Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor har vi skræddersyet en liste af låneudbydere, som vi kan stå inde for - og som vi ved er troværdige.

 

Online lån nu og her

Der kan være mange grunde til, at du ansøger om et online lån. Nogle ønsker at låne penge, fordi der pludselig er opstået uforudsete udgifter i dagligdagen. Det er budgettet ikke altid lagt efter. Andre vil gerne ud at rejse eller forkæle sig selv, og tager derfor et lån. Lige gyldigt hvad grunden er, er der mange muligheder når det kommer til at tage et online lån. Vi forstår dét at låne penge her og nu. Derfor har vi skabt en online sammenligningsguide med en lang liste af sikre og troværdige låneudbydere. Så kan du danne dig et overblik over markedet.

Når du har kigget vores liste af låneudbyderne igennem, og har valgt den låneudbyder som du synes passer bedst til dig og dine ønsker, bliver du videresendt til låneudbyderens hjemmeside. Her skal du udfylde en kort ansøgningsformular og underskrive den med dit NemID. Herefter tager det kun få minutter at udfylde ansøgningsformularen, og få svar på om låneudbyderen kan tilbyde dig det online lån, som du har søgt om. Når låneudbyderen har godkendt lånet, vil de udbetale beløbet til din konto. De fleste låneudbydere udbetaler allerede beløbet til din konto inden for 1 hverdag. På den måde er du sikret en nem og hurtig låneproces. Så du kan få penge nu og her, til det du står og mangler.

 

Banklån / online lån

Alle låneudbyderne på Låneguiden.eu har en kort låneproces. På den måde har du som låntager mulighed for, at få penge til det du står og mangler nu og her. Tager du et banklån, skal du igennem en længere låneproces. Der skal du også skal til ét eller flere møder i banken. Udover at det ikke er muligt at tage et lån hjemmefra, hvis du vil låne penge af banken, skal du også stille økonomisk sikkerhed for lånet.

Det betyder, at det er sværere for dig at blive godkendt til et lån i banken. Det er fordi din økonomiske situation vil blive vurderet. Samtidig skal banken også vide hvad du skal låne pengene til. Låner du penge online, skal du hverken stille økonomisk sikkerhed for lånet, eller give en begrundelse for hvorfor at du ønsker at tage et online lån. Det bliver altså ikke lettere at tage et lån, end hvis du tager det online.

 

Online lån – fordele

Der er mange fordele ved at tage et online lån. Som nævnt skal du igennem en lang og besværlig låneproces i banken, hvis du ønsker at låne penge hos dem. Denne lange låneproces slipper du for, når du låner penge online. Låneprocessen i et online lån er nem og hurtig, hvilket er en fordel for dig. Derudover skal låneudbyderne ikke have en forklaring på, hvad du vil bruge lånet til.

Når du låner penge online skal du heller ikke stille økonomisk sikkerhed for lånet, hvilket kan være en fordel for dig, da du med større sandsynlighed har mulighed for at låne penge. Hvis du står du og mangler penge nu og her, er det også en fordel at tage et online lån. Processen fra du ansøger om et lån, til du får svar på lånet og modtager pengene på din konto, er gjort så kort som overhovedet muligt. På den måde er låneprocessen skræddersyet til dig, som står og mangler penge nu og her, og som gerne vil spare tid og besvær når du skal tage et lån.

 

Renter på online lån

Hvad end du låner penge i banken eller online, er det aldrig gratis at låne penge. Banker og andre låneudbydere har sat en rente på deres lån, men der er ikke en universel rente på alle lån. Derfor er det op til de enkelte låneudbydere, hvor højt de vælger at sætte deres rente. Fælles for alle låneudbydere er dog, at de har fastsat nogle omkostninger, som deres låntagere skal betale for at have taget lånet hos dem. Omkostningerne skal fordeles over de måneder som låntageren skal afdrage på sit lån.

Alt afhængig af hvilke lånevilkår den enkelte låneudbyder har, kan afdragsordningen både bestemmes af låneudbyderen og låntageren. Når du tager et hvilket som helst lån, bør du lægge et budget, så du kan få et større overblik over din økonomi. Derved kan du også sikre dig, at du ikke låner mere end hvad du har behov for og har mulighed for at betale tilbage.