lol Kassekreditten

Kassekreditten

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

21 år

Afdragsperiode

Ubegrænset

Lån op til

15.000,-
Ansøg
En kredit på 10.0000,- giver over en periode på 12 måneder samlede kreditomkostninger på 15.495 kr. inkl. oprettelsesgebyr på 495 kr. Lånets tilbagebetalingsbeløb er 25.495 kr. ÅOP 319,7%. mindre info
 bank norwegian

Bank Norwegian

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

23 år

Afdragsperiode

12 - 180 mdr.

Lån op til

400.000,-
Ansøg
Ved lån på 65.000 kr. over 5 år (60 måneder). Mdl. ydelse fra 1.242 til 1.814 kr. Fast individuel debitorrente fra 4,99% til 24,35%. ÅOP før skat fra 6,30% til 25,86%. Samlede kreditomkostninger fra 10.474 til 44.782 kr. Samlede tilbagebetaling fra 75.474 til 109.782 kr. Løbetid 1-15 år. Maksimal ÅOP ved 5.000 kr 39,72% mindre info
 leasy

Leasy Minilån

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

12 - 36 mdr.

Lån op til

10.000,-
Ansøg
Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 9,90%. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 10.000,-. ÅOP 15,89% - 33,50%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 36 måneder. Maks. effektiv rente 51,50%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 12.450 - 15.121. Samlede kreditomkostninger kr. 2.450 - 5.121. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 800,- Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. mindre info
 vivus

Vivus

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

1 - 30 dage

Lån op til

4.000,-
Ansøg
Samlet kreditbeløb 4.900 kr. over 30 dage, debitorrente (årlig fast) 730,1 %, ÅOP 730,1 %, samlede kreditomkostninger 931 kr., samlede tilbagebetalte beløb 5.831 kr. mindre info
Minifinans

Minifinans

stjerner stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

21 år

Afdragsperiode

Ubegrænset

Lån op til

20.000,-
Ansøg
Dit lån på 5.000 kr. med 30 dages løbetid og giver samlede kreditomkostninger på 925 kr.. Debitorrente / ÅOP 666.66% (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 5.925 kr. ÅOP 666.66%. mindre info
 gokredit

GO Kredit

stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

25 år

Afdragsperiode

30 dage

Lån op til

6.000,-
Ansøg
Et lån på kr. 3.000 i 30 dage har en etableringsomkostning på kr. 625 , en ÅOP på 906,19 % samt en fast debitorrente på 0%. Det betyder, at ydelsen og den samlede tilbagebetaling efter 30 dage på kr. 3.625. mindre info
 Ferratum

Ferratum

stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

23 år

Afdragsperiode

30 - 45 dage

Lån op til

15.000,-
Ansøg
Standard priseksempel: En Ferratum Kredit på 10000.00 kr. kr. vil have en ÅOP på 241.50% baseret på følgende antagelser: Den månedlige minimumsydelse udgør 1512.61 kr. kr., hvor kreditten vil være tilbagebetalt på 12 måneder. De samlede kreditomkostninger udgør 8151.36 kr. kr., og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være 18151.36 kr. Den variable debitorrente udgør i eksemplet 103,4 %. Via e-mail vil der blive tilsendt en faktura med minimumsydelsen anført, som forfalder 14 dage efter fakturadato. mindre info
 DER

DER Privat Finans

stjerner stjerner stjerner stjerner

Alderskrav

20 år

Afdragsperiode

12 - 72 mdr.

Lån op til

50.000,-
Ansøg

Få et hurtigt SMS lån hos LåneGuiden

SMS lån - LåneGuidenEr du på udkig efter et hurtigt lån, men har opgivet fordi det er alt for besværligt og tidskrævende? Så kan LåneGuiden.eu hjælpe dig. Vi ved at det er en jungle, at finde hoved og hale i de mange forskellige SMS lån og kviklån der er på markedet. Derfor har vi lavet en sammenligningsguide, så du har lettere ved at få et overblik over de mange låneudbydere, der alle tilbyder online lån.

Vi hjælper dig med at tage det helt rette valg, når det kommer til at tage et lån. Det kan være svært, at finde ud af hvilket lån der er det bedste og mest passende til dig. Derfor har vi fundet de største og mest troværdige låneudbydere på markedet, og samlet dem i en liste til dig. På den måde har vi gjort det overskueligt for dig, der står og leder efter det helt rigtige lån.

Er du i en situation, hvor du ikke har en computer i nærheden? Så kan du gøre brug af SMS lån. Det er en god og hurtig måde at få et lån på, hvis du er interesseret i dette. Hos LåneGuiden.eu vil vi meget gerne give dig alt den mulige hjælp, der er at finde om SMS lån. Derfor har vi hos LåneGuiden samlet en liste over de udbydere, som vi ser som værende mest troværdige. Der er en stor del af dem, der tilbyder SMS lån. Så slipper du for at bruge alt for meget af din tid på at undersøge alle låneudbyderne.

Denne liste som vi har samlet, ser vi som de sikreste, mest troværdige og bedste låneudbydere på det danske kredit marked. Så klik hen på vores startside HER og se vores bud på de bedst mulige SMS lån. Listen giver dig overblikket over udbyderne og muligheden for at sammenligne dem.

 

Hvad er et SMS lån?

Kært barn har mange navne. SMS lån er en betegnelse for et lån på lige fod med for eksempel kviklån. Låneudbydere tilbyder disse former for lån, som er hurtige og nemme at optage. Det er ikke længere tilladt at lave SMS lån, som man gjorde for nogle år tilbage. Dengang var det tilladt at optage et lån ved blot at sende en SMS til en låneudbyder.

I dag bruges SMS lån som en betegnelse for, når et lån er hurtigt og nemt at tage. Derfor kan man bruge SMS lån som et synonym for et kviklån eller et hurtigt lån, som mange låneudbydere tilbyder. I dag foregår låneprocessen på online platforme, hvor du skal sende en ansøgning og underskrive den med dit NemID. På den måde er det også blevet mere sikkert at optage et lån, da der nu er kommet større krav til hvordan låneprocessen skal foregå.

 

Brug LåneGuidens sammenligningsguide

Vi ved at der er mange låneudbydere på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilket SMS lån der er det helt rigtige. Du kan med fordel bruge vores sammenligningsguide som værktøj til, at få et større overblik over hvilket lån der passer bedst til dig og dine behov.

 

Find et SMS lån hos LåneGuiden.eu

Når du har kigget vores liste af låneudbydere igennem og har valgt den låneudbyder som du synes er mest interessant, skal du udfylde en ansøgningsformular. Ansøgningsformularen finder du på den pågældende låneudbyders side, ved at klikke på den på listen.

Det tager kun 1 minut at udfylde ansøgningsformularen. Inden for få minutter får du svar på, om låneudbyderen godkender din ansøgning. Bliver din ansøgning godkendt, udbetaler de fleste låneudbydere lånebeløbet til din konto inden for 1 døgn. Bruger du LåneGuiden.eu oplever du, at låneprocessen er gjort så simpel og hurtigt som muligt. Du slipper altså for at spilde tiden på at vente i uvished.

 

 

Brug dit SMS lån som det passer dig

Når du tager et SMS lån, et kviklån eller et hurtigt lån for den sags skyld, sætter låneudbyderne ikke nogle krav til, at du skal forklare hvad pengene skal bruges på. Der kan være mange grunde til, at du er interesseret i et lån. Måske kunne du godt tænke dig et økonomisk råderum i hverdagen, eller måske er der kommet uforudsete udgifter, som du ikke har mulighed for at betale. Nogle tager også et lån, fordi de drømmer om en ferie sydpå eller en ny bil.

Lige gyldigt hvad grunden er, så står det dig frit hvad du ønsker at bruge pengene på, når du låner penge hos en af låneudbyderne på LåneGuiden.eu. Låneudbyderne står ikke i vejen for dine drømme. Tager du et SMS lån kan dine drømme om et økonomisk råderum i hverdagen blive en realitet, og dine drømme om en ferie eller en ny bil kan gå opfyldelse.

 

Fordele ved et SMS lån

Der er flere fordele ved at tage et SMS lån. For det første skal du ikke vente lang tid på, at få svar på hvad låneudbyderen kan tilbyde dig. For det andet går der kun op til 1 døgn fra din ansøgning er godkendt, til du modtager pengene på din konto. Det bliver ikke lettere at låne penge, end hvis du låner dem online. Bruger du vores sammenligningsguide når du skal optage et lån, slipper du for at selv skulle bruge lang tid på at finde de forskellige låneudbydere.

 

SMS lån vs banklån

Det er langt nemmere og hurtigere at tage et SMS lån end et banklån. Hvis du tager et banklån, skal du igennem en lang låneproces, hvor du også skal til møder i banken. Låner du penge online slipper du for bankmøder eller lange telefonopkald med din bankrådgiver. Når du ansøger om et lån online, skal du bruge dit NemID som underskrift på den ansøgningsformular du sender til låneudbyderen.

Låner du penge online, tager det kun få minutter for låneudbyderne at godkende din ansøgning. Du sparer derved en masse besvær, i forhold til hvis du skal optage et lån i banken. I banken stiller de også krav til at du kan stille økonomisk sikkerhed for lånet. Tager du et SMS lån eller et kviklån skal du ikke stille økonomisk sikkerhed, eller forklare hvad du skal bruge pengene til.

 

SMS lån – lånevilkår

De forskellige låneudbydere har forskellige vilkår og krav til deres låntagere. I vores sammenligningsguide har vi opstillet vilkårene alder, lånebeløb, afdragsperiode og renter, så du kan få et overblik over hvad de forskellige låneudbydere kan tilbyde dig. Aldersgrænsen ligger på 20-25 år, mens afdragsperioden er på 30 dage og 180 måneder. Ligeledes er lånebeløbet forskelligt hos låneudbyderne. Du kan låne alt fra 4.000 kroner og op til 400.000 kroner. 

 

Renter på et SMS lån

Det er aldrig gratis at låne penge. Den rente du betaler til en låneudbyder, er de penge som låneudbyderen får for at låne dig penge. Der er mange låneudbydere på markedet, men der findes ikke nogen universel rente på lån. Derfor er det op til de enkelte låneudbydere, hvilken rente de sætter på deres lån.

De forskellige låneudbydere på LåneGuiden.eu har forskellige renter på deres lån. I vores sammenligningsguide kan du se hvilken rente de forskellige låneudbydere tilbyder på deres lån. På den måde kan du blive klogere på, hvilket lån der er det mest ideelle til dig og din situation.

 

 

Få det SMS lån der passer dig bedst

På LåneGuiden.eu har vi arbejdet os frem til en liste til kreditlån. Her er en del udbydere, der kan give dig dit SMS lån. Du kan på denne sammenligningsliste se, låneudbydernes krav til dig som låntager. Låntagers lånebehov kan være meget forskellige, og det kan være svært at finde det helt rigtige. Så det er rigtig vigtigt, at du finder det bedste lån til dine behov. Hvis du synes, at en af udbyderne lyder interessante, kan du bare klikke på dem og ansøge hos dem. De fleste låneudbydere har en ansøgningsproces, der er let og hurtig at komme igennem. Derudover udbetaler de fleste på vores sammenligningsliste dit lån på bare én hverdag. Nogle gør det endda hurtigere. Du kan derimod også finde den låneudbyder, der tager imod SMS lån og optage lånet via SMS.

 

Står du og får tilbudt en mulighed for at få opfyldt dine drømme?

Er du i den situation, at du er på en ferie, og du får tilbudt noget, som du bare ikke kan sige nej til? Eller står du i en shopping situation, hvor du kan få lige det, som du går og drømmer om? Det håber LåneGuiden for dig. Nogen gange kan det dog være svært at skaffe pengene til det. I disse situationer er du oftest ikke i nærheden af en computer, og derfor er SMS lån en mulighed. På LåneGuiden.eu finder du listen over vores anbefalede låneudbydere. Med denne liste har du allerede overblikket over låneudbyderne, og du skal bare vælge dén rigtige udbyder for dig. Så med LåneGuidens hjælp kan du nu være i din drømme situation, hvor du hurtigt kan hive din mobil op af lommen og ansøge om et SMS lån hos en udbyder.

 

SMS lån er blevet mere sikkert for dig

Engang var der ikke NemID koblet til SMS lån. Det tog også ofte lang tid at få indbetalingen af lånet på din konto. Det var grundet, at man skulle sende sin underskrift med posten ved denne type lån. Denne dag i dag har de danske kredit udbydere udviklet sig meget på udbetalingen og sikkerheden. Så ved brugen af NemID underskriver du lånekontrakten, og så får du ofte udbetalt dit SMS lån på højst én hverdag. Sikkerheden finder du ved, at der ofte kræves flere personlige oplysninger, før at du kan få et lån. Så selvom du er på din mobil, og du ønsker et sms lån, vil du ofte blive bedt om mere end 1 personlig oplysning. Det gør at låneudbyderne, og du er sikrede mod, at der ikke er nogen, der gør brug af din identitet. Det kan være, at du ikke føler dig tryg ved at oplyse dine personlige oplysninger til disse udbydere. Men den liste, som vi har udarbejdet, ser vi som troværdige kreditudbydere.

 

Dine fordele ved at få et SMS lån

Der er flere fordele for dig ved at vælge et SMS lån. Det er en let og hurtig måde for dig, som du kan få et lån på. Derimod hvis du går til banken for at få et lån, vil det være en lang og besværlig låneproces. Ved at du går i banken, kan du oftest heller ikke undgå, at fortælle hvad du ønsker at bruge pengene på. Du skal samtidig også stille en økonomisk sikkerhed for dit lån og møde op til et møde i banken. Det kan godt komme til at tage en del tid, så hvis du i stedet låner hos en låneudbyder, som vi anbefaler, slipper du for dette. De låneudbydere, der er på LåneGuidens anbefalede liste, kan give dig et SMS lån lynhurtigt. Der kræves heller ikke, at du stiller økonomisk sikkerhed for dit lån. Grunden til at du gerne vil have lånet, og hvad du vil bruge penge på, er også din helt egen private sag.

 

Hvordan er renterne på et SMS lån?

Det er aldrig gratis at låne penge fra banker eller på online kreditudbydere. Så renten passer ofte til, hvordan udbyderen mener, at risikoen er for dem at låne pengene ud til dig. Fordelen ved et SMS lån fremfor et banklån er selvfølgelig udbetalingstiden, men også at tilbagebetalingsperioden er så kort. Ved at du tager denne type lån, der ikke har de længste tilbagebetalingsfrister, gør at du slipper for at sidde på et lån og afbetale lånet over alt for lang tid. Det gør, at de korte lån ofte kan vise sig at være billigere, end det som en bank kan tilbyde. Hvis du finder SMS lånet interessant, kan du gå ind på LåneGuiden.eu startside og finde ud af, hvilken udbyder der passer dig bedst.

 

Tror du ikke, at du kan få et SMS lån på grund af alder, RKI eller noget tredje?

Det vigtige ved at få et SMS lån er, at finde det helt rigtige lån til dine behov. Der kan være mange faktorer for, at du ikke tror, at du kan få et lån hos en kreditudbyder. Men lad vær med at gå ned over det, for alle kreditudbydere har forskellige lånevilkår. Du kan derfor meget sandsynligt finde en kreditudbyder, der nok skal udbetale et lån til dig. Det er dog utrolig vigtigt for dig, at du læser lånevilkårene igennem hos den udbyder, som du overvejer at låne hos. Vores sammenligningsguide af de låneudbydere, som vi mener, er de mest troværdige udbydere, viser kun aldersgrænse, afdragsperiode og lånebeløb. Der er ofte flere lånevilkår, som du kan læse ved at klikke på dem i sammenligningsguiden.